Geertruidenberg Klassiek

- Jong toptalent musiceert in de Geertruidskerk te Geertruidenberg.
Zondagmiddagconcerten, iedere eerste zondag van de maand. -

Vrienden

Al veel bezoekers zijn 'vaste klant' van Geertruidenberg Klassiek. Het zijn mensen die het initiatief tot deze optredens een warm hart toedragen. Mensen die het belangrijk vinden dat er een podium is voor aankomende, jonge topmusici!

We slagen er steeds in jonge topmusici te werven voor deelname aan Geertruidenberg Klassiek. En dat komt met name door de kans op deelname aan de finale en dus het winnen van prijzen. Maar dan moeten we wel zorgen dat er een substantieel bedrag in de pot zit!

Graag nodigen we u uit bij de Vrienden van Geertruidenberg Klassiek aan te schuiven.

De Vrienden dragen bij aan de Finales van Geertruidenberg Klassiek.

Daarnaast is er jaarlijks een Vrienden-bijeenkomst waar muziek en gezelligheid centraal staan.

Nieuwe leden zijn hartelijk welkom.
De vrijwillige Vrienden-bijdragen variëren naar eigen inbreng tussen € 25 tot meer dan € 500 per jaar! Al die bedragen zijn uitsluitend bestemd voor prijzen in de jaarlijkse Finale van Geertruidenberg Klassiek in december. Dat zijn geldprijzen en educatieve prijzen. Want de missie daarbij is: naast geldbedragen als prijzen bij de Finale, is het aanwenden van een bedrag voor educatieve activiteiten onderdeel.. Daarom is voor de de winnaar in Finale Geertruidenberg Klassiek so wie so de prijs: deelname aan het jaarlijkse ZomerFestival. Dat is de jaarlijkse studieweek met masterclasses door Sir Geoffrey Madge en zomeravondconcerten, in Conferentiehotel/Brasserie De Guldenberg in Helvoirt.

Het prijzengeld voor de Finale wordt beheerd door Stichting Geertruidenberg Klassiek.

U kunt uw bijdrage overmaken op rekeningnummer NL97RABO0154103179 ten name van de Stichting Geertruidenberg Klassiek o.v.v. 'Bijdrage vriend' en uw naam. Alvast hartelijk dank namens al die jonge musici voor inbreng bij de start van hun muziekcarrière. Dank ook namens publiek en werkgroep Geertruidenberg Klassiek en zeker namens 'de Vrienden'. Geertruidenberg Klassiek is een project van Stichting Geertruidenberg Klassiek.
 
Comité Vrienden contactpersonen:
Madeleine Mastboom 06 549 93 505, madeleine@mastboom.net
Leon Bastiaans 06 204 69 988, info@werkxyz.nl