Geertruidenberg Klassiek

- Jong toptalent musiceert in de Geertruidskerk te Geertruidenberg.
Zondagmiddagconcerten, iedere eerste zondag van de maand. -

Agenda

Danielle Daoukayeva en Gulmira Issabekova

Duo: Danielle Daoukayeva, viool + Gulmira Issabekova zondag 02 maart 2019

Het tweede concert in het zesde seizoen van Geertruidenberg Klassiek wordt verzorgd door het duo Danielle Daoukayeva op viool en Gulmira Issabekova op de piano.


Danielle Daoukayeva is geboren in Amersfoort. Haar masterstudie deed zij aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Zij won vele prijzen, volgde vele masterclasses, en is concertmeester bij diverse orkesten en soleert ook in concerten met orkest! Zij is de winnaar van het EuroConcours Viool in 2016. Danielle heeft onder meer opgetreden in het Concertgebouw te Amsterdam, De Doelen in Rotterdam en Muziekcentrrum Vredenburg in Utrecht.

Gulmira Issabekova is geboren in Kazachstan. In 2014 heeft ze een masterclass gevolgd bij Naum Grubert die als docent piano verbonden is aan de conservatoria van Amsterdam en Den Haag. Naar aanleiding daarvan werd zij uitgenodigd voor een masterstudie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.
Daarnaast heeft zij vele internationale en nationale prijzen gewonnen tijdens concoursen in onder meer Frankrijk, Turkije, Italië en Zweden. 
Danielle en Gulmira komen naar Geertruidenberg Klassiek met een boeiend muziekprogramma.
Het is een feest het duo te horen en zien spelen. 

De prelude wordt verzorgd door Frances Xia, piano.terug naar overzicht