Nieuws

NIEUWE EXPOSITIE VANAF OKTOBER 2018 Maandag 27 Augustus 2018

Monique Koppenaal is autodidact. En uit zich nu ruim tien jaar actief met haar unieke schilderkunst.
Het schilderen is Monique "met de paplepel ingegoten"; haar overgrootvader beschilderen vroeger al klokken. Haar oma schilderde olieverfschilderijen en haar moeder deed aan mode tekenen en schilderde met olieverf en acrylverf of honderden werken. 
Monique schildert vooral met haar handen haar schilderijen, waarbij ze gebruik maakt van verschillende materialen, zoals; acrylverf, olieverf, inkt, stoffen of papier om het doek structuur en body te geven. Bij het maken van een schilderij blijft het de kunst om op het juiste moment te stoppen zodat de kleuren een harmonisch geheel vormen. Door het gebruiken en recyclen van materialen ontstaat zo een geweldig effect en hierdoor komen de schilderijen met de steeds wisselende lichtval tot leven. Ze mixt ook verschillende kunstvormen, zoals figuratief en abstract. En speelt ze met de illusie van abstracte kunst. Monique noemt haar kunststroom dan ook: "Colors in motion". 
Inspiratie haalt Monique uit; kleuren in de natuur of indrukken die ze opdoet tijdens haar vele reizen. De laatste jaren richt ze zich vooral op het schilderen in opdracht. Waarbij ze met de klant in gesprek gaat met als doel een uniek handgeschilderd schilderij.
Nieuwsgierig naar wat Monique nu doet? Kijk op haar website www.moniquekoppenaal.nl
 
terug naar overzicht