Exposities

​​

De concerten worden extra aangekleed door exposities met werken van vooraanstaande beeldende kunstenaars.
Het zijn driemaandelijks wisselende exposities, met vernissage voorafgaand aan het concert.

 
Expositie Ina Koedijk in de crypte van de Geertruidskerk per 6 mei 2018.
 
De schilderijen van Ina zijn kleurrijk met een voorliefde voor blauw en groen. Abstract of figuratief, zij schildert wat haar op dat moment inspireert of emotioneert. Zij maakt gebruik van olie en acrylverven en gebruikt verschillende technieken om deze aan te brengen, waaronder schildersmes en penseel. Ina komt uit een creatieve, kleurrijke familie en is zo ongeveer grootgebracht tussen de schilderijen en beeldhouwwerken van haar kleurrijke familie. Haar overgrootvader C.J.I. Brekelmans en oom A.C.H. (Ton) Brekelmans zijn te vinden in het archief van Beeldende Kunst in Noord-Brabant en het RKD Den Haag. Ook haar opa was een begenadigd amateur kunstschilder. 
Ina wilde graag naar de kunstacademie maar haar vader zei: “Daar is geen droog brood mee te verdienen.”
Toch, het bloed kriebelde waar het niet gaan kon en halverwege haar dertigste besloot zij om lessen te gaan volgen. Gedeeltelijk autodidact heeft zij deze gevolgd bij Marian Hendrix in Dongen.
Voor deze expositie heeft zij zich laten inspireren door voorwerpen/objecten waarin haar favoriete kleuren een hoofdrol spelen.
Haar streven is om positieve en kleurrijke kunst te maken, die voor iedereen betaalbaar is. Kunst waar je blij van wordt.